1 november 2021

Vad har hänt senaste veckan. Jo jag hade min föreläsning när livet inte blir som man tänkt sig och det är lika roligt varje gång. Att få dela med mig av min resa, spela mina låtar, ja helt enkelt göra det jag är tilldelad att göra här i livet. Lite ödets nyck var det också under tisdagen, då jag skulle ha föreläsningen. Jag skulle ha med mig hembakat tänkte jag men fick tänka om. Vår nya spis kom men det fungerande inte som det skulle, först gick propparna i lägenheten och sedan gick plattorna på spisen sönder. Ja något var fel, men idag kom en reparatör och nu har vi en fungerande spis igen. Det blev inte som jag tänkt mig, men det blev bra ändå. (köpte kakor på ICA)

Sedan har veckan flutit på med jobb, Halloweenfest (trots att jag inte är någon fantast av Halloween)och en tur i skogen och plocka svamp. Det blev både skogens guld, kantareller och trattkantareller.

Men också värk i höfter, ben och armar som lindras av att jag rör mig så turen till skogen gjorde susen, men det är ju inte bara svamp man får med sig hem, en och annan fästing och älglusar som är mindre trevliga sällskap.

Vi gick i knallgula jackor då jakten fortfarande är i full gång.

Solen skiner, plötsligt kommer det en skur och vinden viner runt husknuten precis som det ska vara en dag i november.

Mörkret i november är inget jag längtar till men med vetskapen att om några veckor ska adventsljusstakarna fram och då känner jag att nu vänder snart mot ljusare tider😊.