13 februari 2021

Vad veckorna går fort, idag skriver vi 13 februari 2021. Coronan håller fortfarande sitt grepp om världen, vi tvättar händer och håller avstånd. Även om vi har mycket restriktioner så känns det ändå lättare i kroppen och själ på något vis. Det gåt ju mot ljusare tider, mot vår och sommar även om jag idag njuter av ett gnistrande soldränkt och vitt Fjällbacka där jag på min termometer hade – 13 grader när jag stod upp vid niotiden.

Att hoppet om att vi förhoppningsvis snart kan komma att träffas lite mer. Det fick jag igår när en person jag pratat med i höstas frågade om vi skulle ta upp diskussionen om att jag ska komma och föreläsa. Jaa, planerar det gärna, så kör vi när vi kan och får lov att göra det.

Att jag månad för månad mår så mycket bättre efter att jag i somras tog ett avgörande val i mitt liv, min hälsa. Det är jag så tacksam över.

Utsikt från Vetteberget i Fjällbacka ut mot det isbelagda havet i väster. Här hämtar jag Kraft att leva -mitt liv.

Att känna frihet, att när man tar en promenad så hälsar man på de man möter, att känna nordanvinden biter i kinderna så de blir alldeles röda. Det är livskvalitet och att sedan få komma in och krypa upp i soffan och bara ta det lugnt. Ja vad kan man mer begära.

Ta vara på livet och njut här och nu efter just dina förutsättningar du fått i ditt liv. Det gör i alla fall jag idag den 13 februari 2021. Kram till er alla.