1:a MAJ välkommen-välkommen till vad?

Det är idag 1:a maj, men inte en vanlig första maj. Funderingar kring hur kommer Sverige och världen se ut den 1:a juni och hur kommer sommaren att bli. Ja ibland kommer tankarna och funderingarna särskilt när jag saknar våra döttrar och deras pojkvänner extra mycket. Alla födelsedagar man inte kunnat fira, tex mina barns kusin som fyller 18 år på söndag, det är en stor dag men den får vi fira längre fram och då får vi även passa på att fira alla andra som också fyllt år nu på våren. Tur att det finns blomsterbud så man har möjlighet att ge någonting.

Det blev en liten vemodig början på mitt inlägg men det kan bero på att min kropp inte vill göra som jag vill idag, den protesterar. Kroppen påverkas också mycket av att det är kyligare just nu.

Men jag har så mycket positivt omkring mig, för det första är ingen smittad av covid-19 i närmsta familjen vad jag vet, har jobbat några dagar nu i hemtjänsten, fortsätter jobba på min affärsplan samt så har jag gjort skillnad för många denna vecka. Att våga lita på sin magkänsla och sedan får tack för det, det värmer.

Lottakåren: på måndag den 4/5 kommer bland annat jag och Cecilia tillsammans med Lottakåren starta digitala fikastunder. Är det någon som blir nyfiken vad det är gå in på Cecilias blogg: https://cicciqwinth.com/2020/04/30/digital-fikastund/ eller kontakta mig.

Som ett positivt slut på mina tankar denna dag så kommer det ett härlig foto på ett helt lugnt hav samt en sol som sakta håller på att gå upp. Detta är avkoppling för mig, njut av fotot. Ta hand om er därute och hör av er om ni känner att ni behöver prata med någon. Kram till er alla.