4 veckor med röstträning

I fredags var de fyra veckorna med röstövningar klara som gjort att jag varit hos logopeden 4 dagar/vecka. Nu får man fortsätta hemma själv, varje dag, men jag har ett återbesök nu på fredag. Otroligt hur man kan jobba med rösten, men jag skulle aldrig vilja bli logoped. Sitta och höra på alla höga, kraftiga och långa a:n dagarna i ända, men de logopederna som jag gått hos är fantastiska .

Sedan passade jag på att gå till fysioterapeuten då jag ändå var på sjukhuset. Det är jobbigt att vara så mycket på sjukhus och träna både kropp och stämband när man som jag inte känner mig så dålig i min Parkinson. Tack till alla i mitt fantastiska Neuroteam på Angereds Närsjukhus, ni peppar, sprider glädje och värme runt er. Men även ni som sitter i receptionen och i caféet är lika trevliga och tillmötesgående varje gång jag kommer. Jag känner ett lugn när jag går in genom dörrarna på Angereds Närsjukhus.

Sedan pågår planeringen inför Eventet den 28/3 i Ljungskile. Glöm inte att anmäla er, bland sponsorerna finns bland annat STIGA, St Jörgen, Bungypump (stavar medinbyggd fjädring) mfl. Så fina priser i tipspromenaden.

Den 14/3 kommer jag och Cecilia finnas på plats på Event4you – en mässa för alla i Kulturhuset Fregatten i Stenungsund.

#parkinson #neuro #mässa #hälsa #AngeredsNärsjukhus