Coaching

Kontakt

Coaching skapar, det botar inte

För coaching bygger på medvetenhet och ger val som leder till förändringar. Vad än du vill skapa, vad du än vill med dina drömmar eller hur du hittar dig själv som ledare.

Jag hjälper människor att hitta sig själva igen efter att livet tagit en annan väg. I själva verket är det du själv som hittar din egen drivkraft med hjälp av mig. För att du ska kunna förändra ditt eget eller som ledare dina medarbetares liv med egen kraft. 

Vad som än händer så kommer jag att kommunicera tydligt, effektivt och utmanande allt för att stötta dig så att du själv finner svaren och vägen till förändring. 

Ledarskapscoach

leader, leadership, manager

För världen är du en människa men för en människa kan du vara hela världen. (Citat från Bob Proctor, fritt översatt )

Ledarskap innebär att sätta färdriktningen (vart ska vi), motivera till handling, tänka nytt, skapa strategier och vision, utveckla företaget, förbättra arbetssätt, rutiner, processer m m och då är en del i det att våga fråga!

Hur mår du? Tänk att dessa 3 små ord kan göra stor skillnad. Vad tror du orden trygghet, förståelse, bemötande, stöd, ingen eller kort sjukskrivningsperiod gör för din medarbetare, företaget och hälsan för din medarbetares familj?

Vad du gör eller inte gör i denna situation kan vara avgörande.
Citatet i början lite omskrivit: För världen är din medarbetare en människa men för din medarbetare kan just du som chef/ledare vara världen just i detta ögonblick.

Att anlita mig som ledarskapscoach gör att du stärker dig i mötet med medarbetaren som inte mår bra. I vårt kreativa samarbete kommer vi hitta de verktyg som finns inom dig för att du ska kunna hjälpa dina medarbetare framåt.

För en bra ledare skapar förutsättningar för att fler i företaget ska kunna utvecklas och bidra till hela företagets välmående.

 

Livscoach

Många skyller sina problem på yttre omständigheter särskilt när man drabbas av något i livet till exempel en kronisk diagnos. Du tycker att de runt omkring  ska hjälpa dig som drabbad, men det är bara du som kan påverka din framtid även om livet tagit en annan väg.

Man kan inte påverka de yttre omständigheterna som drabbar oss i livet men man kan påverka hur framtiden blir.

Hur gör man då? Du kan förändra ditt egna inre förhållande beroende på hur du tänker, känner, väljer, talar och agerar. Det låter dig även uppleva lycka, motivation, trygghet, engagemang, frihet och andra känslor som du vill få fram.

Ett verktyg som jag använder är livshjulet för att få en visuell bild av vad som behöver förändras i ditt liv. Hjulet består av tårtbitar som representerar olika delar i ditt liv. Utifrån dessa delar i ditt liv går vi tillsammans vidare så du kan nå ett delmål eller det stora målet du har i livet.

Vi gör en handlingsplan tillsammans och sätter upp mål för coachingen och genom det så får du styrkan att gå vidare framåt i livet.

lilacs, bouquet, vase
Jag inspirerar och guidar dig framåt i livet

Testimonial

”Äntligen förstod jag mina svårigheter och kunde göra något åt dem. ”

diagnos

 

Jag har gått i coaching hos Charlotte under ett antal veckor, och på väldigt kort tid har en stor personlig förändring skett hos mig. Det är jag så tacksam för.

Charlotte har ett direkt engagemang, man känner att hon verkligen vill förstå sig på den problematik man står inför, och coachar sedan framåt med exakt de där frågorna man behöver få ställda till sig för att komma vidare.

Jag har känt mig trygg i den här processen och kommer varmt rekommendera Charlotte vidare. En sån fantastisk energi och glädje inför det hon gör smittar också av sig!

Jag har verkligen reflekterat över vad coachingen gjort för mig och kan bara konstatera att den gett mig nya vinklar på annars väldigt satta tankespår hos mig själv. Nu ser jag fram emot att utvecklas vidare.

Stort tack Charlotte!

Sanna Buckhöj

Art Director

 

Jag är så tacksam för att jag valde att prova på coaching och att jag fick just Charlotte som coach. Hon är lugn, inlyssnande och ställer alltid väldigt genomtänkta och smarta frågor. 

Tack vare den här coachningen har jag blivit bättre på att reflektera över mitt beteende och vad jag vill förbättra i mitt liv. Det har redan lett till en hel del stora och positiva förändringar. Jag kan varmt rekommendera Charlotte.

Erika