Coaching

Kontakt

Coaching skapar, det botar inte

För coaching bygger på medvetenhet och ger val som leder till förändringar. Vad än du vill skapa, vad du än vill med dina drömmar eller behöver du hittar dig själv igen.

Jag hjälper dig med det. Men i själva verket är det du själv som hittar din egen drivkraft med hjälp av mig. För att  ska du kunna förändra något i ditt liv behöver du göra det med din med egen kraft. 

Vad som än händer så kommer jag att kommunicera tydligt, effektivt och utmanande allt för att stötta dig så att du själv finner svaren och vägen till förändring. 

Diplomerad Coach

lilacs, bouquet, vase

Många skyller sina problem på yttre omständigheter särskilt när man drabbas av något i livet till exempel en kronisk diagnos. Du tycker att de runt omkring  ska hjälpa dig som drabbad, men det är bara du som kan påverka din framtid även om livet tagit en annan väg.

Man kan inte påverka de yttre omständigheterna som drabbar oss i livet men man kan påverka hur framtiden blir.

Hur gör man då? Du kan förändra ditt egna inre förhållande beroende på hur du tänker, känner, väljer, talar och agerar. Det låter dig även uppleva lycka, motivation, trygghet, engagemang, frihet och andra känslor som du vill få fram.

Ett verktyg som jag använder är livshjulet för att få en visuell bild av vad som behöver förändras i ditt liv. Hjulet består av tårtbitar som representerar olika delar i ditt liv. Utifrån dessa delar i ditt liv går vi tillsammans vidare så du kan nå ett delmål eller det stora målet du har i livet.

Vi gör en handlingsplan tillsammans och sätter upp mål för coachingen och genom det så får du styrkan att gå vidare framåt i livet.

Jag inspirerar och guidar dig framåt i livet

Testimonial

”Äntligen förstod jag mina svårigheter och kunde göra något åt dem. ”

diagnos

 

Jag har gått i coaching hos Charlotte under ett antal veckor, och på väldigt kort tid har en stor personlig förändring skett hos mig. Det är jag så tacksam för.

Charlotte har ett direkt engagemang, man känner att hon verkligen vill förstå sig på den problematik man står inför, och coachar sedan framåt med exakt de där frågorna man behöver få ställda till sig för att komma vidare.

Jag har känt mig trygg i den här processen och kommer varmt rekommendera Charlotte vidare. En sån fantastisk energi och glädje inför det hon gör smittar också av sig!

Jag har verkligen reflekterat över vad coachingen gjort för mig och kan bara konstatera att den gett mig nya vinklar på annars väldigt satta tankespår hos mig själv. Nu ser jag fram emot att utvecklas vidare.

Stort tack Charlotte!

Sanna Buckhöj

Art Director

 

Jag är så tacksam för att jag valde att prova på coaching och att jag fick just Charlotte som coach. Hon är lugn, inlyssnande och ställer alltid väldigt genomtänkta och smarta frågor. 

Tack vare den här coachningen har jag blivit bättre på att reflektera över mitt beteende och vad jag vill förbättra i mitt liv. Det har redan lett till en hel del stora och positiva förändringar. Jag kan varmt rekommendera Charlotte.

Erika