Coaching

Kontakt Charlotte Elgh

Har du drömmar?

Låt mig då som livscoach motivera och hjälpa dig framåt? Så du får Kraften att leva – ditt liv som du vill.

Sitter du bara hemma och jobbar och vill ha lite guidning framåt för att orka. Har du blivit arbetssökande, eller fått en kronisk diagnos? Men det kan även vara andra orsaker till du inte mår bra.

Eller är du en ledare som behöver motivation och se saker från ditt eget perspektiv så är en ledarskapscoach det du behöver.

Ledarskapscoach

Ledarskapscoach

Att anlita en ledarskapscoach är en modell för framtidens ledarskap. Några av ledarskapets viktigaste uppgifter är att växa och att nå sina mål tillsammans med sina medarbetare.

Att vara en bra ledare skapar förutsättningar för att fler i företaget ska kunna utvecklas och bidra till företagets välmående.

 

Livscoach

Känner du att livet har tagit en paus av någon anledning? Har du fått en kronisk diagnos eller har du blivit arbetslös och inte vet vad du vill göra?

Behöver du en guide som hjälper dig att komma fram till hur du ska gå vidare? Eller behöver du lite vatten på dina drömmar så de kan blomma?

I livscoachingen arbetar jag med något som heter Livshjulet som gör att du ser hur ditt liv ser ut visuellt. Hjulet består av tårtbitar som representerar olika delar i ditt liv.

Utifrån dessa delar i ditt liv går vi tillsammans vidare så du kan nå ett delmål eller det stora målet du har i livet..

Livscoach

Diplomerad coach

Referenser ledarskapscoaching

Coaching är en professionell samtalsmetodik vars syfte är att fokusera på och nå uppsatta mål, skapa resultat och förverkliga visioner såväl yrkesmässigt som privat.

Att få människor att växa och vilja ta fram det som man glömt att man har inom sig, är en av grundstenarna i coaching.

Coaching är idag ett av de kraftfullaste verktygen inom ledarskap och professionella samtal i yrkeslivet.

Jag inspirerar och guidar dig framåt i livet

Referenser

”Äntligen förstod jag mina svårigheter och kunde göra något åt dem. ”

diagnos

Jag har gått i coaching hos Charlotte under ett antal veckor, och på väldigt kort tid har en stor personlig förändring skett hos mig. Det är jag så tacksam för.

Charlotte har ett direkt engagemang, man känner att hon verkligen vill förstå sig på den problematik man står inför, och coachar sedan framåt med exakt de där frågorna man behöver få ställda till sig för att komma vidare.

Jag har känt mig trygg i den här processen och kommer varmt rekommendera Charlotte vidare. En sån fantastisk energi och glädje inför det hon gör smittar också av sig!

Jag har verkligen reflekterat över vad coachingen gjort för mig och kan bara konstatera att den gett mig nya vinklar på annars väldigt satta tankespår hos mig själv. Nu ser jag fram emot att utvecklas vidare.

Stort tack Charlotte!

Sanna Buckhöj

Art Director

Jag är så tacksam för att jag valde att prova på coaching och att jag fick just Charlotte som coach. Hon är lugn, inlyssnande och ställer alltid väldigt genomtänkta och smarta frågor. 

Tack vare den här coachningen har jag blivit bättre på att reflektera över mitt beteende och vad jag vill förbättra i mitt liv. Det har redan lett till en hel del stora och positiva förändringar. Jag kan varmt rekommendera Charlotte.

Erika