Det är VÅR. Löven börjar spricka ut på träden, fåglarna sjunger, vitsipporna blommar och vågorna slår mot klipporna.

Trots att världen fortfarande står still så fortsätter våren som den brukar, fast i år har vitsipporna kommit tidigt. Kanske för att göra oss glada och för att vi ska kunna njuta av de fantastiskt vita och gröna mattor som syns i skogarna där vitsipporna breder ut sig. I veckan som gått har jag och min man tagit en promenad i naturreservatet Tjurpannan utanför Grebbestad när det blåste och vågorna slog mot klipporna, lika underbart var det när vi tog en promenad i skogen där man hör vinden vina i träden högt där uppe i topparna.

Att det redan är mitten av april är helt otroligt, vad månaderna rinner iväg men så har det ändå hänt en del 2020. Att flytta från stan med alla ljud från bilar, lastbilar, bussar som körde på vägen utanför lägenheten. Vilket gjorde att det aldrig var helt tyst någon gång på dygnet i lägenheten, vilket jag inte orkade med. Till att nu bo på landet där det är tyst och min hjärna får vila vilket gör att jag mår så mycket bättre. Att ha börjat jobba i hemtjänsten några timmar per vecka är så roligt, fortsätter att skriva på min affärsplan så min dröm kan bli verklighet. Även om jag ibland känner att jag inte alls fattar vad och hur jag ska skriva. Men vilken glädje det är när plötsligt AHA det är så det är:)

Det där med rörelse och att träna orkar jag på ett helt annat sätt nu. Är ute och promenerar mycket mer, men den senaste veckan har jag också varit ute och sprungit 3 gånger  och i går var havet så här vackert när jag sprang förbi.

Det har ju både varit påsk och Internationella Parkinsondagen (på påskafton) och jag var med i Neuroförbundets nyhetsbrev https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2854804704614837&id=388511207910878 den 11/4. Så visst händer det saker i våra liv även om mycket av världen står still.

Njut av att våren är här, titta på alla blommor som börjar blomma, fåglarna som kvittrar och solen som blänker i havet. Kram till er alla