Föreläsning

diagnos

Se meningen med livet – trots att livet tagit en annan väg.

Charlotte delar med sig av sina egna erfarenheter och kunskaper där hon skapat sig ett meningsfullt liv trots kroniska diagnoser.

Hur man bemöter och förhåller sig till de man träffar som till exempel vårdpersonal, arbetskamrater, familj och vänner. Att man förstår att beroende på hur man bemöter varandra så blir bemötandet tillbaka ofta på liknande sätt. 

Det är en viktig del för att man ska se meningsfullheten i det som hänt/händer. 

Att få inspirera och motivera att livet faktiskt fortsätter trots att man drabbas av något. Att man ska våga att ta hjälp och att förstå att trots att man drabbas av något så är man fortfarande den man är och ingen annan. 

Att få höra Charlotte berätta på ett personligt sätt gör att man lyssnar och förstår bättre sig själv och det man går igenom.

Jag inspirerar och guidar dig framåt i livet

Testimonial

”Äntligen förstod jag mina svårigheter och kunde göra något åt dem. ”

Kontakt
att först-att -föreläsa

Föreläsning Neurodagen i Uddevalla

Föreläsning på Neurodagen på Bohusläns museum i Uddevalla. Reflektioner från några av de ca 100 åhörarna. Intressant, Inspirerande och tankeväckande Du är en fantastisk föreläsare, glad, positiv och lättsam lugn. Mycket intressant och underhållande föreläsning, avslappnad och väldigt bra genomfört.

Marlene Åkerström President, Lions Club Uddevalla

Hej Charlotte!
Vi vill från Lions Club i Uddevalla tacka dig för en mycket intressant föreläsning om Parkinsons sjukdom. Du berättade om din sjukdom från dina egna upplevelser med stort engagemang. Hoppas du kan sprida ditt budskap vidare. Tack än en gång.
Varma Lionshälsningar

Testimonial

"Precis varit på vår-träff för oss
parkinsonsjuka & våra anhöriga. Tack
Charlotte Elgh för en superfin dag &
föreläsning "

Alva

Vårträff

Mycket intressant och underhållande föreläsning. Avslappnad och väldigt bra genomfört. Proffsigt.

Ulf

Neurodagen

Vilken härlig vårdag vi fick igår.                           Börja med god fika med live musik,              sedan gjorde Charlotte Elgh en berättelse om sin resa med Mr Parkinson. Grymt gjort. Tack till ska andra som ordnade denna vårfest. Tillsammans är vi UNIKA o starka."

Pia

Vårträff