Januari 2020

Idag skriver vi 26 januari 2020. Vad tiden går, vi snart är första månaden i 2020 över och krokusen blommar i Göteborg. Vart tog vintern vägen, för detta gråa och tråkiga väder som varit de sista månaderna gör ju ingen glad. Det och en vrickad fot har gjort livet lite tungt samt den LSVT Loud (röstträning) där jag är klar med den första halvan. Detta tillsammans gör att man inser vilken tid alla kontakter med vården tar samt att diagnoserna är tuffare än man själv inser.

Men det finns så mycket roligt samt annat att vara tacksam för, våra döttrar och min man som är viktiga stöd i mitt liv. Haft första givande månadsträffen för 2020 i Uddevalla samt så väntar Göteborgsträffen den 6/2.

Sedan ser jag fram emot Pingis SM för oss med Parkinson i Stockholm 29/2 och 1/3 och där träffa andra frän övriga Sverige samt hoppas jag många anhöriga.

Efter det väntar vårt Event den 28 mars i Ljungskile där vi träffas och umgås och som är ett gratis event. Gå in på min hemsida http://www.empowerthelife.com eller Cecilias blogg http://www.cicciqwinth.com och läs mer.

#parkinson #polyneuropati #CMT #event