Julen 2020

Julen 2020 en annorlunda jul

Då var det annandag jul år 2020, en annorlunda jul. Men för egen del blev det en mycket bra julhelg. En julafton med de som står mitt hjärta närmast. Men nu längtar jag till att livet ska bli lite mer normalt. För det mest går det bra, men jag jobbar lite extra inom hemtjänsten, vilket är otroligt givande. De gamla är underbara och är så tacksamma när man kommer, men pga de nya restriktionerna så tar det på mig att jobba. Det är kämpigt för alla inom vården på ett eller annat sätt. Att man ska ha både munskydd och visir för att skydda sig själv och andra är inget konstigt, men allt immar ju igen och har man då glasögon ser man absolut ingenting. Vilket gör att jag tar av mig glasögonen i bilen och jobbar bara med munskydd och visir inne hos dom gamla. Vilket resulterar i en spänningshuvudvärk som inte är rolig när jag kommer hem och den hänger i hela kvällen.

Sedan när de gamla skulle behöva en kram så får man heller inte ge någon, vilket känns mycket märkligt. Allt på grund av ett litet virus.

Några dagar kvar av det märkliga året 2020, men nu går vi snart in i 2021. Detta med ett ljusare sinne och tro på en bättre värld.

En bra men annorlunda jul

På nyårsafton kommer en resumé om mitt 2020, vilket inneburit mycket positiva saker. Men vad kommer då 2021 börja med för min del: Jo jag kommer snart komma ut med en kurs online om hur vi bland annat kommunicerar med varandra, hur bemöts vi och hur bemöter vi andra. För tanken är att den ska få oss att tänka till lite hur vi bemöter vår omgivning och tvärtom bland annat. Vid intresse gå till min hemsida och anmäl er i kontaktformuläret.