Julhelgen är snart här

Julhelgen

20201222

Idag skriver vi den 22 december 2020

Nu har vi julhelgen snart här och vi kan väl kalla den Julen Annorlunda och det gäller för oss alla, men jag hoppas vi alla lärt oss vad som är viktigt och att vi inte glömmer det när livet börjar återgå mer till det som vi är vana vid. Men jag är rätt säker att det aldrig mer kommer bli som det en gång varit, men med det sagt så menar jag att det kommer komma mycket positivt ur detta också.

Vissa saker behöver vi förändra för att orka med i den stress och hets som vi har i samhället idag och som var innan pandemin kom. Att vi idag istället är nöjda med att ta med korv och bröd till en grillplats någonstans vid en sjö och känna att nu lever jag på riktigt det liv jag vill leva. Att uppleva nya saker runt där man bor som man aldrig sett tidigare.

Varför??

För man kan ju fråga sig varför får så många yngre Parkinson/MS eller en stroke? Jag personligen tror mycket på vad vi äter samt hur vi lever våra liv idag.

Men jag och min familj är inte vana vid någon stress och jäkt inför jul eftersom alla hjälper till med förberedelserna med julmaten. Några klappar under granen blir det naturligtvis också. Julhelgen

För mig är julen en tid man ska njuta, äta gott och umgås med dem som betyder mycket för en själv.

Med dessa ord önskar jag dig en riktigt GOD JUL.