Kurs

diagnos
Livets nya väg – att hitta kraften inom dig

Kurs för alla som vill få hjälp och stöd i vardagen att åter hitta kraften inom sig. Kanske har någon i ens närhet eller man själv drabbats av en kronisk diagnos eller så har något annat hänt. Hur förhåller man sig till denna nya situation i livet och hur får man Kraften att leva ett meningsfullt liv? Kursen belyser och reflekterar över situationen man har hamnat i.

Att få insikter om hur sitt eget och andras agerande påverkar vår omgivning både på fritiden och på arbetet. Det leder i sin tur till ökad förståelse för oss själv men också för de som finns omkring oss.

För ensam är man inte stark men tillsammans orkar vi lite mer.

Kurs:

Att skapa medvetenhet och trygghet. Hur förhåller vi oss till det som händer, hur bemöter vi det som är jobbigt och okänt och hur kommunicerar vi med varandra.

Målet

Att genom kunskap skapa förståelse o trygghet.

Arbetsform:

Övningar, diskussioner och reflektioner

Omfattning:

Enligt överenskommelse

 

Testimonial
Kontakt

 

Otroligt inspirerande! Du tar det till en nivå som passar många från alla livsskeden. Bygger också upp en härlig stämning från start.

Anonym

 

En jättetrevlig fm med mycket bra information framförd på ett bra sätt och lätt att ta till sig. Väldigt bra förklaringar, bra tydlighet. Tack!

Anonym

 

 Väldigt modigt att du delar med dig av dina erfarenheter med saker som varit svåra.

Anonym

Vill bara ge dig feedback från föreläsningen du gav för våra deltagare. En kollega till mig, som också är konsult i INAB, berättade att tre av hennes deltagare hade påtalat hur otroligt nöjda de var med din föreläsning. De var jättetacksamma för seminariet som de tyckte hade gett dem så mycket! Jätteroligt! 

Anna

Arbetslivsresurs