Kurser/Workshops

diagnos

Kurser i Social Hållbarhet inriktning folkhälsa samt Mental Trygghet

Vad gör man för att öka sin egen hälsa? Hur påverkar bemötande och det egna förhållningssätt till att man ska må bättre. Hur ska man finna viljan, modet och motivationen att ta ansvar i sitt eget liv. Som individer vill man känna trygghet, gemenskap och uppskattning för att må bättre.

Att som enskild individ, på arbetet eller i föreningen få insikter om hur sitt eget och andras agerande påverkar vår omgivning. Det leder i sin tur till ökad medvetenhet om den verklighet man lever i och inte minst i hur man kan påverka och förändra den.

Nyckeln till framgång ligger hos varje individ.

Kurser

Vi går bland annat igenom metoder som skapar medvetenhet och trygghet, kommunikation, bemötande och förhållningssätt.

Målet

Är att stärka individen och arbetsgruppen, visa på ett sätt att individen eller arbetsgruppen ska känna meningsfullhet i vardagen eller på arbetet.

Metoder som stärker individen eller arbetsgruppens egna resurser

Arbetsform:
Dialog, samtal, reflektioner och övningar.

Omfattning:

Jag skräddarsyr ett upplägg för just ert företag, men ni väljer själva online eller plats, utformning och kurslängd. Vilket är en del av den Sociala hållbarheten

Mental Trygghet – när livet tagit en annan väg

Mental Trygghet – närstående

 

Testimonial
Kontakt

 

Otroligt inspirerande! Du tar det till en nivå som passar många från alla livsskeden. Bygger också upp en härlig stämning från start.

Anonym

 

En jättetrevlig fm med mycket bra information framförd på ett bra sätt och lätt att ta till sig. Väldigt bra förklaringar, bra tydlighet. Tack!

Anonym

 

 Väldigt modigt att du delar med dig av dina erfarenheter med saker som varit svåra.

Anonym

Vill bara ge dig feedback från föreläsningen du gav för våra deltagare. En kollega till mig, som också är konsult i INAB, berättade att tre av hennes deltagare hade påtalat hur otroligt nöjda de var med din föreläsning. De var jättetacksamma för seminariet som de tyckte hade gett dem så mycket! Jätteroligt! 

Anna

Arbetslivsresurs