Lite tankar och aktuella saker som händer nu och framåt

Träden blommar i vitt med mig stående framför

20211003

Från och med imorgon kommer det komma lite tankar och aktuella saker som händer framigenom varje söndag.

Då kommer jag att skriva lite om vad som hänt under veckan och vad som kommer hända veckan därpå. Men idag blir det några delar om vad som har hänt under sommaren och hösten fram till idag.

Det första som hände efter midsommar var vårt barnbarns dop och jag har även skrivit en text till mitt barnbarn som Anna Tillberg tonsatt och även kom till dopet för att sjunga. Låten är inte inspelad än men den som väntar på något gott…………… På söndagen efter dopet hade jag och Anna vår första föreläsning och sångframträdande tillsammans med våra låtar som ligger på bland annat Spotify och Youtube.

Låten Tillsammans, sök även efter låten Vår Framtid med Anna Tillberg på Youtube.

Det med musiken och skriva texter har jag fastnat för. Jag skrev även en text till min man på vår Silverbröllopsdag som Anna tonsatt. Men sedan skickade jag även några texter till en kille jag fick kontakt med på Facebook och han har tonsatt en annan text som vi nu letar sångare till och som vill spela in den, låter inte som dom andra men så roligt att någon ville ta sig an den texten. Så stolt är jag över mig själv. 🙂

Sedan åkte jag på världens envisaste förkylning som höll i sig i 3 veckor men som tur hade gett med sig när barn och barnbarn kom upp från Göteborg och vi hade semester ihop.

Har kommit igång med att föreläsa, har kurser på gång, projektarbetet med Västra Götalandsregionen fortsätter, där jag sitter med i designarbetet av det nya journalsystemet som är på gång.

Det var lite om vad som hänt sedan sist.