Min vän Cecilias Blogmas -2020

Den 1 december börjar min vän Cecilias Blogmas -2020, Inspiration och gemenskap 1-24/12. Där hon kommer skriva för att inspirera och skapa gemenskap nu under december månad. Hon har även bjudit in gästbloggare och där har bland annat jag fått frågan att vara med, vilket jag med glädje tackat ja till. Så den 4/12 kommer mitt inlägg i Cecilias blogg, vilka de övriga är ser ni i länken nedan:

https://cicciqwinth.com/

1:a Advent -2020 nu är snart detta märkliga år slut men för min del har det varit ett bra år trots allt. Jag känner mig glad och ser fram emot ett 2021 med nya och gamla vänner oavsett om vi får ses via digitala kanaler, telefon, messenger eller fysiska möte.

Från den 1 december kommer jag skriva i min egen blogg, Mina Tankar. Registrera er för Aktuellt på min hemsida Kraften att leva så får ni veta när jag lagt ut något nytt.

1:a Advent 2020

Sedan önskar jag er alla en fin första advent.