Om mig

Livet ändrar sig på ett eller annat sätt för oss alla som gör att vi ibland behöver stöd och hjälp. Vad det än är som ändrar sig och man behöver stöd för att själv komma framåt eller man behöver träffa och lyssna på någon som varit med om något livsomvälvande. Hör då av er till mig.

För vid 42 års ålder och mitt i livet, fick jag diagnosen Parkinson, två år senare fick jag diagnosen Polyneuropati. Jag insåg direkt efter första diagnosen att jag ville hitta andra i samma situation, yngre som också arbetade precis som jag när livet tog en annan väg. Ungefär samtidigt kom jag på att det var lärare jag ville utbilda mig till, det gjorde mig både ledsen och beslutsam.

Att själv vara anhörig till personer med kroniska diagnoser under många år och sett deras resa samt att sedan själv drabbas gjorde att jag bestämde mig att inte utbilda mig till lärare. Istället började jag fundera om jag kunde använda mina erfarenheter till att hjälpa andra utan en lärarexamen?

Så via föreläsningarna har jag möjlighet att dela med mig av mina egna erfarenheter i med och motgång både i vardagen och i arbetslivet. På föreläsningarna får man mer kunskap och förståelse så man själv känner sig tryggare i möten med människor som inte mår så bra i olika situationer.

Har i år utbildat mig till Professionell Diplomerad Coach vid Akademi Coachstjärnan samt med tillägget ACT.

Under 2019 gick jag handledarutbildningen 7TJUGO och har därmed full rätt att bedriva utbildning som innefattar bland annat grundläggande mänskliga beteende, förhållningssätt och kommunikation.

Att människor ska må lite bättre, våga förverkliga sina drömmar eller bara våga komma ut genom dörren igen det är min tanke med vad jag gör. För vad du än väljer så ta med mig på den färden, du kommer inte ångra dig.