Positivt år med mycket funderingar

Positivt mina tankar

2020-12-01

Året 2020 som närmar sig sitt slut har varit ett positivt år för mig på många sätt. Vilket jag med jämna mellanrum kommer skriva om i bloggen nu under december månad.

1972

Men jag kommer börja drygt 48 år tillbaka i tiden till året 1972 då jag föddes. Vad hade jag för drömmar då? Vad hade jag för mål för framtiden då?

Året som gått med funderingar och mycket positivt

Positivt 2020

Men vad har jag för drömmar och mål med livet nu 48 år senare år 2020? Eller har jag fortfarande drömmar trots att livet tagit en annan väg. Naturligtvis har jag kvar mina drömmar och mål för framtiden, även om drömmarna ändrats. För ca 10 år sedan ville jag bli lärare, men det har istället blivit föreläsningar. Jag ser det som att det är något som liknar varandra för båda delarna är ju att sprida kunskap. Ett resultat av min nya väg i livet är att jag startat mitt företag Kraften att leva. Detta för att kunna hjälpa och stötta andra via föreläsningar, coaching och kurser i personlig utveckling. Att kunna dela med mig av min egen erfarenhet och kunskap. Hur viktigt det är att vara lyhörd om någon inte mår bra, tex som chef att kunna stötta sina medarbetare i en ny situation. För jag vet att kunskap skapar trygghet för alla.

Året som gått med funderingar och mycket positivtKraften att leva 2020 coaching

Vill ni veta mer om vad tex coaching innebär, boka föreläsning eller kurs. Skicka då ett meddelande på min hemsida under kontakt eller vill du bara veta när mina blogginlägg kommer ut. Skriv din mejladress längst mer på min hemsida.

Ni får gärna kommentera med egna positiva saker som hänt 2020 så stöttar vi varandra.