PROFESSIONELL DIPLOMERAD COACH

Informationsmöte

 eller DIN GUIDE SOM GÖR ATT DU VET VAD VILL OCH KAN

Att ha utbildat mig under 2020 till Professionell Diplomerad Coach har öppnat en hel ny värld för mig. Att se vilken skillnad det gör att man använder kraftfulla frågor och inte ger råd och tips.

Kraften att leva - personlig coach livscoach samtalscoach

Men vad är då coaching?

Tänk dig att jag är din guide där du sitter i förarsätet och jag hjälper dig genom att ställa frågor, som gör att du vet om du ska svänga till höger eller vänster i nästa korsning. Det är ju du som styr ditt eget liv eller hur?

Du undrar säkert vad du kan få hjälp med? Då säger jag, vad som helst för frågorna du kommer få är så utformade att du kommer veta vad du ska svara.

Min egen personliga utveckling har varit fantastisk och det eftersom vi som gick kursen coachade varandra på våra kursdagar.  Att kunna ta upp saker som jag hade funderingar kring eller ville tänka annorlunda angående. Detta gjorde att jag är där jag är idag och känner ett lugn som jag inte känt innan. Är också övertygad om att detta har gjort att mina sjukdomar håller sig så bra som de gör.

Så stolt kan jag säga att nu kan jag hjälpa människor framåt på ett professionellt sätt, det kan vara att man blivit uppsagd och inte mår bra, man vill ta upp en dröm man hade innan barnen föddes och nu är de vuxna, man funderar på att byta jobb eller ja som sagt vad som helst går det att bli coachad i.

Under den första kursen gick jag även en extra kurs; ACT (Acceptance and Commitment Therapy) vilket är mer inriktat på om man har beteendeförändringar, livsstilsförändringar till stresshantering. Det är tredje vågens KBT.

Kursintyg på att jag har utbildat mig inom ACT och coaching