Reflektioner från 2020, coaching!

Reflektioner kraften att leva

20201209

Att sedan flera år funderat fram och tillbaka på att gå en coachkurs. Till att i slutet på förra året släppa den tanken för att gå vidare och börja fundera mer på hur jag skulle göra för att starta mitt företag.

Mitt år med coaching

Men så öppnades en möjlighet att få gå en coachkurs. Jag valde att gå på en gratis 4 timmars introduktion om vad coaching verkligen är. Den första 1 ½ timman tänkte jag att detta är inget för mig. Det var inte alls som jag tänkt mig. Men efter en stund så började det klarna vad coaching verkligen är.

Så jag startade vägen mot att bli diplomerad coach. Det tog ett tag innan jag fick egna klienter och kraftig och stark samtalsmetodik detta är. Att se vad jag åstadkommit från mitt första till andra coachingssamtal med min första klient. WOW.

Blev sjölv coachad av mina kurskamrater. Vilket gjorde att jag startade mitt företag. Men jag kände mig så stark och säker på min sak och jag ångrar det inte en enda sekund.

Professionell diplomerad coach

Reflektioner
Cabo Girao 580 M.ö.h, Madeira

Idag kan jag titulera mig Professionell diplomerad coach, vilket jag är mycket stolt över.

Har startat min väg mot certifiering och ledarskapscoach och nu har verkligen 25 öringen trillat ner för mig. Det är så roligt och jag söker klienter så att jag kan guida er. Precis på samma sätt som mina kurskamrater gör med mig. Det lugn, den självkänsla och harmoni jag känner inombords är så härlig. Jag hade aldrig mått så här bra om jag inte börjat denna resa.

Vad kan jag prata om med en coach?

Jag tagit upp allt jag behövt för att komma framåt i livet. Inget är för konstigt, för stort eller för litet att prata om. Kanske vill du prata om att du vill byta arbete? Sälja huset och flytta? Hur du ska fria till din partner? Har du blivit arbetslös? till att Du kanske drabbats av en kronisk sjukdom.

Reflektion Har denna vecka haft ytterligare 2 fulla dagar med utbildning i coaching. Man är rätt trött efter att ha suttit 9.00 till 18.00 igår och 9.00 till 17.30 idag på Zoom. Men samtidigt är man så fylld av kunskap och glädje av att både få coacha och själv bli coachad. Vi som går kursen är alla lika hänförda över vilken kraft coachingen har. Samt hur vår egen personliga resa är i detta.

Den sista övningen idag var bland annat att göra en reflektion vad jag som coach lär mig om mig själv. Coaching och effekten av densamma och vad är det som gör att jag tycker det är så fascinerande och intressant?

Jag har hittar mig själv och ett helt annat lugn i mig. Att få dessa AHA upplevelserna själv men även att se förvandlingen för klienterna.

En sak är helt klar för mig; Jag ångrar mig inte en enda sekund att jag började utbilda mig till coach. Att visa andra vilket fantastiskt starkt och kraftfullt sätt det är att må bättre och komma framåt i livet.

En tanke: Ett citat: från Nalle Puh

Om du alltid säger ”vi får se” händer det aldrig någonsin någonting