Våga och Vinn

Kontakt

Sommaren 2020, då började resan med låtarna Tillsammans och Vår framtid.

Det var en dag i juli 2020 när jag, Charlotte, plötsligt fick en idé om att skriva något. Varför jag fick denna idé vet jag inte men jag letade direkt upp papper och penna och satte mig och skrev en dikt. Fick för mig att jag ville ha den tonsatt.

Sista lördagen i augusti 2020 får jag vid lunchtid ett röstmeddelande från Annas pappa och jag undrar vad det kan vara. Jag insåg snart att jag gjort något rätt, jag hade vågat och jag hade vunnit.

Jag trycker på play och det jag hör då är magiskt. Min text tonsatt av Anna Tillberg, som jag aldrig har träffat eller ens pratat med vid denna tidpunkt och hon har fångat mig fullständigt. Tårarna bara rinner ner från mina kinder, tårar av glädje. Hur gick det här till? Har jag skrivit denna text? Och vem är denna Anna?

Charlotte Elgh Anna Tillberg