Vår framtid – nästa låt

Låten Vår Framtid

20210314

Under rubriken Något man aldrig trott ligger min och Annas första låt. Nu kommer vår andra låt, skriven av mig och sång och musik Anna Tillberg.

Den första låten Tillsammans fick jag skickad till mig och som jag skrev i förra inlägget så var det ett mycket starkt ögonblick. Men så bestämde jag och min man Richard att vi skulle åka och träffade vår vän Leif Hjort och hans dotter Anna. Detta var i oktober 2020 och det var första gången vi träffades men det kändes som vi hade känt varandra hur länge som helst. När Anna vid ett tillfälle under dagen sitter vid ett piano och spelar lite olika låtar så hör jag plötsligt något bekant men ändå något nytt. Hon överraskar mig med sång och musik och med min text till låten Vår framtid och även här kom tårarna, att höra den live första gången var starkt.

I år har jag och min man varit tillsammans i 30 år och firar senare i år 25 år som gifta. Silverbröllop, det känns stort men vad tiden gått fort. Tillsammans har vi gått och går framåt i livets upp och nedgångar. Han är min trygga klippa och han och våra döttrar är min älskade familj som nu utökats med två svärsöner.

så nu ska ni få möjligheten att även lyssna på denna låt Vår Framtid.

Vår Framtid

För att inte missa mina inlägg i Mina Tankar, skriv din mejladress nedan och få inlägget direkt i mejlen.

2 reaktioner på ”Vår framtid – nästa låt”

  1. Sussie Josefsson

    Tycker ni verkligen har klickat i ert samarbete. Bra texter och en fantastisk sång.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: