Vilket år det varit och är

Förra året slutade med att jag och min man sa upp vår lägenhet i Uddevalla och började söka nytt boende i Hamburgsund och Fjällbacka. Det blev för mycket med alla ljud från trafiken när vi bodde i centrala Uddevalla. Det var aldrig tyst i lägenheten trots stängda fönster och dörrar, och var jag riktigt trött i hjärnan någon dag och vi (jag och min man) tog en promenad och det var mycket trafik i rörelse så strejkade min kropp och jag tog mig knappt hem.

Men efter flytten till Fjällbacka så mår jag mycket bättre, jobbar lite inom hemtjänsten och på ett äldreboende. Via digitala möten så är jag med som patient som medskapare i Västra Götalandsregionen i deras designarbete med bla nytt journalsystem.

Är även med i ett projekt på Chalmers som patientinnovatör.

I maj startade jag en kurs där jag i september blev klar Diplomerad coach och i november påbörjar jag en ny kurs inom coaching för att bli certifierad.

Har haft en lindrig variant av covid-19 men inga antikroppar.

Börjat att äta hälsopreparat samt tränar regelbundet, allt detta som hänt samt flytten har bidragit till att jag dragit ner på min medicinering och jag känner mig både piggare och gladare.

Det event som jag och Cecilia skulle haft i mars i Ljungskile för oss med neurologiska diagnoser och deras närstående fick ju skjutas på oviss framtid och vi hoppas kunna göra något i vår när värmen är tillbaka och vi kan vara ute.

Startade även mitt företag Charlotte Elgh – Kraften att leva i slutet augusti men det är svårt att komma igång, har börjat få kontakt med en samarbetspartner samt hade nu precis bestämt mig för att hålla en föreläsning i närområdet när de nya restriktionerna kom från Folhälsomyndigheten med anledning av Covid-19.

Det är även svårt att få tag i klienter att coacha, SÅ KÄNNER NI NÅGON SOM NI TROR BEHÖVER HJÄLP MED SINA DRÖMMAR, FÖRÄNDRA NÅGOT ELLER DET HÄNT NÅGOT LIVSAVGÖRANDE I PERSONENS LIV, be dem kontakta mig via mejl eller telefon för mer information. (kraftenattleva@gmail.com eller 0709-757097) Kostnad 250 kr/ samtal (60 min) eller bokar man 5 samtal så får 1 samtal gratis. Gäller fram tom 30/11-2020.

Har även blivit intervjuad i en podd som kommer snart. (kommer lägga ut en länk när den kommer). Där får ni hör mer om mig och min framtidsdröm för norra Bohuslän.

Har även skrivit en text som tonsatts och den kommer också snart ut. Har även blivit intervjuad av Expressen om att vara ung och ha Parkinson. Artikeln har legat ute digital men söndagen den 8/11 kommer den ut i bilagan Expressen söndag.

Så det har varit ett spännande år på många vis men tråkigt att bli stoppad av Covid-19.

Kram på er alla där ute och ta hand om er och följ restriktionerna så hoppas jag vi snart kan börja träffas igen.